Najnovšie recenzie zo sekcie Brúsky
Dobra značka za rozumnú cenu
- Kvalitná brúska
Kvalitný tovar, primeraná cena
ok
Trosku vybruje po zapnutí ale celkovo super
Mam už x produkt radu perforovaná,dobrá kvalita za dobré peniaze
- spolahlivost, Bosch je Bosch. Pre moje ucely plne vyhovuje
- zatial ziadna
uhlove brusky tejto znacky pouzivam roky a som s nimi spokojny
+++++
Uhlová brúska Bosch GWS 9-125 plná spokojnosť je to profi trieda ľahké v ruke slušný výkon doporučujem.
Super.
Konečne som oslobodený od ťahania elektrických káblov.
Ok náradie
Kvalita za rozumnú cenu.
- Vhodná na pomalé brusenie nožov
- Dostatočne silná na hobby použitie
- Stabilná na stole
- Ak trafíte kus s velkou vôľou, ihneď reklamácia
Šikovný pomocník domáceho majstra. Motor celkom postačuje na bežné brusenie nožov a iných domácich nástrojov. Brúsny kotúč na mokré brúsenie má primeranú zrnitost 80 na hrubšie opracovanie čepele. Treba si dať pozor na neprimeranú vôľu kotúča, ak je výrazná, je treba to reklamovať/vymenit za iný kus. V mojom prípade som to nemusel riešiť.
Výborná cena
- Ako hoby stroj v pohode
Lacný spoľahlivý
Güde GBS 80
Pridané: 29. februára 2024
(naposledy upravené 29. februára 2024)
Zakúpený v Vozako.sk
- cena a kvalita
- soft štart, výkon a priemer kotúčov 200 mm.
- plastová základňa, na funkciu to nemá vplyv, je to otázka trvácnosti do budúcna
asi je to kompletované v česku, za mňa kvalita spracovania vzhľadom na cenu OK. pre použitie je potrebné brúsku ukotviť k stolu, inak vám bude "cestovať " po stole. Ináč je vcelku tichá. Osvetlenie LED na baterky, sú súčasťou dodávky.
- Dlhý kábel
- Bežný rozmer brúseného papiera
- Pri dlhodobom a trochu častejšom používaní sa kazí
Toto je 4. brúska z Lidla ktorú mám
1.sa pokazila po záručnej dobe - vôbec nefunguje
2.sa pokazila po záručnej dobe - dá sa zapnúť ale nedá sa regulovať výkon
3. Zatiaľ funguje ako má
4. čaká v škatuli
Ešte musím dodať že pri všetkých 4 sa nejedná o rovnaký model vždy kúpim čo je aktuálne v ponuke.Pre info 2.a 3. pouzivam na ľahkú prácu v garáži len cez leto maximálne 3 hod za týždeň.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »