Najnovšie recenzie zo sekcie Brúsky
- Kategória profi je zárukou kvality
- tichý chod
- nízke vibrácie
- pevná konštrukcia
- dlhy prívodný kábel
- širšie brusné kotúče, 250 mm
Bosh profi je zárukou kvality a ani v tomto prípade to nie inak. Bruska po registrácii ma záruku 3 roky. Kúpená na stránke Ajtech .
Dobra dodacia lehota
Je to dobrý pomocník na brúsenie stropu a stien, len potrebuje pevného chlapa. Veľmi som si s tým pomohol.
Trošku sa pri ťažšej práci nahreje, ale nestupňuje sa to. Výkon je výborný, odsávanie dostatočné.
- Výborná manipulácia
kluc je z makkeho materialu a kotuce najprv potesili ale nasledne sklamali lebo su tiez makke
- maly, dobre padne do ruky
- prislusenstvo
- na modelarske práce
- Výborna
- doplnkový tovar nesedi na daný výrobok a neda sa to ani skontrolovat
- Vyzerá byť ok
00000000
- Veľmi dobré spracovanie
- presné nastavenie
- Výborná cena
- Reťaz nabrúsite za pár minút a reže ako nová
- Silný výkon
- Štíhle telo
- Tichá
- Osvedčená uhlová brúska ktorú má každý, kto ju nemá, odporúčam kúpiť, nemá konkurenciu za tú cenu
- Kamarátka bola nadšená keď som s ňou robil, dokonca preskočila iskra aj medzi nami
Len samé výhody, dal som si poradiť od známych a urobil som veľmi dobre. Dokonca na ňu idú ženy , keď som kamoške rezal bránu, iskry začali lietať aj medzi nami. Takže vrelo odporúčam
- Silný ťažký robustný......otáčky postačujú
- Rezonuje obal
- Príliš drsný kotúč
- Veľká, silná, kvalitná brúska
- Naozaj nízke vibrácie na rúčkach, veľmi pohodlne sa používa
- Dobrá cena
- Dobrý výkon
- Oba brúsne kotúče už v balení
- Užitočná lampa
- Návod a inštrukcie na prvotnú montáž sú dosť nejasné
- Obe opierky na náradie sú veľmi jednoduché
- Vibruje, keď beží, ale tak to sa dá za tú cenu čakať
Spĺňa moje očakávania, adektvátna hodnota ku cene. Ja tú svoju ešte trochu povylepšujem, pridám lepšie opierky, a skúsim zlepšiť tie vibrácie, potom to bude naozaj kvalitný kus náradia. Ale aj priamo nová funguje veľmi dobre, len ju treba prichytiť o stôl nech vám neodtancuje preč.
Veľmi spolahlivy ,takmer denne použivam ,predošly vydržal niekoľko rokov.
Prišlo už použité aj návleky špinavé aj stroj zachytany
- Ok
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »